AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva elma görmek

Kahve falında ayva elma görmek

Kahve falında ayva elma görmek sorunların bu sayede aşılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ağır günler geçireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva elma gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konuda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Kahve falında ayva ve elma toplamak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma ayva görmek sıkıntıya düşüreceğine, kazancın artmasına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve ayva yemek zamanının boşa gideceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında elma ayva toplamak riske atılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayva elma görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ve elma görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve ayva görmek yardımcı olmayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında iri ayva görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir