AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ayva görmek

Kahve falında elma ayva görmek

Kahve falında elma ayva görmek konforundan da ödün vereceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ayva gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında ayva ve elma görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, aşama göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ayva toplamak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve ayva görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayva ve elma toplamak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında elma ayva görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında elma ve ayva yemek yüzlerin asılacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva elma görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir