AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ve elma toplamak

Kahve falında ayva ve elma toplamak

Kahve falında ayva ve elma toplamak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva ve elma toplamak gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Kahve falında elma ayva toplamak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayva ve elma toplamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında elma ve ayva yemek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ve elma görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, makam edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva elma görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Kahve falında elma ayva görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet eder.

Kahve falında elma ve ayva görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı ayva toplamak yüksek mevkilere getirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir