AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleriyle toprak kazmak

Kahve falında elleriyle toprak kazmak

Kahve falında elleriyle toprak kazmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, de elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elle toprak kazmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı elle kazmak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah toprak kazmak ümitlerinin son bulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında kara toprak kazmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir