AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah toprak kazmak

Kahve falında siyah toprak kazmak

Kahve falında siyah toprak kazmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah toprak kazmak gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah toprak kazmak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kazmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı kazdığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada toprak kazmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin toprak kazdığını görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Kahve falında kara toprak kazmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında evde toprak kazmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir