AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle toprak kazmak

Kahve falında elle toprak kazmak

Kahve falında elle toprak kazmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yol alacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elle toprak kazmak gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında elle toprak kazmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağı elle kazmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak huzurunun da yerine geleceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı toprak kazmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin toprak kazdığını görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında bahçede toprak kazmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada toprak kazmak sürekli tartışacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir