AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek

Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek

Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının toprak kazdığını gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Kahve falında tarlada toprak kazmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına tabir olunur.

Kahve falında keserle toprak kazmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı elle kazmak ekmek kapılarının kapanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah toprak kazmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin toprak kazdığını görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir