AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı elle kazmak

Kahve falında toprağı elle kazmak

Kahve falında toprağı elle kazmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı elle kazmak gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında toprağı elle kazmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, sorunlarını çözebileceğine rivayet eder.

Kahve falında elle toprak kazmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keserle toprak kazmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ayaklandıracağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu toprak kazmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kara toprak kazmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak toprak kazmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir