AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara toprak kazmak

Kahve falında kara toprak kazmak

Kahve falında kara toprak kazmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kara toprak kazmak gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Kahve falında kara toprak kazmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında evde toprak kazmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, İslami olarak günahlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı elle kazmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah toprak kazmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işarettir.

Kahve falında toprağı kazdığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle toprak kazmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir