AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek zor bir duruma düşüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ekmek bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin toprak kazdığını gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak toprak kazmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bahçede toprak kazmak büyük paralar kazanılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah toprak kazmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak aksiliklerin baş göstereceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz toprak kazmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir