AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, gözyaşının kuruyacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte işleri halletme biçiminiz şu an daha iyi seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek kötü işlere girmeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk ele dokunmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında soğuk el görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini soğuk görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, zorlukların artacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk bir el tutmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında soğuk el tutmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su istemek umutlanacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir