AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini soğuk görmek

Kahve falında ellerini soğuk görmek

Kahve falında ellerini soğuk görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini soğuk gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Kahve falında soğuk el tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek kişinin yasa düşeceğine, üzgün ve karamsar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk bir el tutmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında soğuk ele dokunmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk el görmek kıtlığın meydana geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini soğuk görmek çaresizleşeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulur.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek hayırlı bir terfi alınacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir