AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk el tutmak

Kahve falında soğuk el tutmak

Kahve falında soğuk el tutmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, huzurun kaçacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, Allah katında yükseleceğine yorulur.

Kahve falında soğuk el tutmak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınıza odaklanın.

Kahve falında soğuk el tutmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına inanılır.

Kahve falında soğuk bir el tutmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek işinin ehli durumuna geleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk el görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini soğuk görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında soğuk ele dokunmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın elini tutmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir