AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk bir el tutmak

Kahve falında soğuk bir el tutmak

Kahve falında soğuk bir el tutmak hoşluk içinde olacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk bir el tutmak gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında soğuk el tutmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk bir el tutmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk el görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ellerini soğuk görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında soğuk ele dokunmak sırtındaki yükten kurtulacağına, rızkın artacağına yorulur.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun elini tutmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir