AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, geçim derdi çekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Kahve falında soğuk el tutmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini soğuk görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Kahve falında soğuk el görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk bir el tutmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk ele dokunmak ilerledikçe ilerleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına inanılır.

Kahve falında soğuktan üşümek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin içinin daralacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir