AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk el görmek

Kahve falında soğuk el görmek

Kahve falında soğuk el görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında soğuk el gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek öz güveninin yerine geleceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk ele dokunmak üzgün olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ellerini soğuk görmek muradının gerçekleşeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk el tutmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk bir el tutmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk el görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına inanılır.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir