AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su istemek

Kahve falında soğuk su istemek

Kahve falında soğuk su istemek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, zor durumların biteceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk su istemek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Kahve falında soğuk su istemek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işarettir.

Kahve falında soğuk su içmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında soğuk su vermek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk su görmek kucaklaşacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir