AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin olmadığını görmek

Kahve falında ellerinin olmadığını görmek

Kahve falında ellerinin olmadığını görmek kadim dostlar edineceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, helal rızka sahip olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, her anlamda şifa bulmaya, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında elin olmadığını görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin olmadığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin olmadığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet olmadığını görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sabit geliri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir