AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, fakirlerin güleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, modern insanlarla tanışılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinin olmadığını gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin olmadığını görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında elinin olmadığını görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elin olmadığını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyaların olmadığını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir