AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin olmadığını görmek

Kahve falında elin olmadığını görmek

Kahve falında elin olmadığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek onları tebrik edeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin olmadığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elin olmadığını görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin olmadığını görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında paranın olmadığını görmek mahsullerin fazlalaşacağına, işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dişlerinin olmadığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir