AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet olmadığını görmek

Kahve falında sünnet olmadığını görmek

Kahve falında sünnet olmadığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sünnet olmadığını gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sünnet olmadığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolların olmadığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, haneye bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında olup olmadığını anlamak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek dişinin olmadığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, imkânsızı başaracağına delalettir.

Kahve falında kızlık zarının olmadığını görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok günah işleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir