AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek gelirinin garanti olacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, neşesinin yerine geleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ellerinin olmadığını görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında elinin olmadığını görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elin olmadığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu olmadığını görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir