AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek ümitsizliğe, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ayağının olmadığını gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın olmadığını görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ayakların olmadığını görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir