AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin olmadığını görmek

Kahve falında elinin olmadığını görmek

Kahve falında elinin olmadığını görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, ömrün uzun olmasına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin olmadığını gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Kahve falında ellerinin olmadığını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Kahve falında elin olmadığını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında elinin olmadığını görmek her geçen gün sorunların artacağına, büyük borçların altında ezileceğine işarettir.

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ellerinin olmadığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kalabalık günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir