AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinin olmadığını görmek

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinin olmadığını gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sol elini kesmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sol elle tokalaşmak şansının kendisinden yana gideceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sol elin koptuğunu görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Kahve falında sol elinde kına görmek zengin bir hayat sürüleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol ele kına yakmak çok büyük adımlar atacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir