AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek maddi zarar edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçüldüğünü görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir