AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına yorulur.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var, Önemli bir ilişkinizi kuvvetlendirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin küçüldüğünü görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşça küçüldüğünü görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kazancının artacağına, alamet eder.

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir