AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçüldüğünü görmek

Kahve falında küçüldüğünü görmek

Kahve falında küçüldüğünü görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, elinin darlığa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin küçüldüğünü görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanın küçüldüğünü görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir