AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek mali sorunlarının çözüleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek bir ömür olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine inanılır.

Kahve falında büyüyüp küçülmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir