AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sorununu kolayca çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında birinin küçüldüğünü görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü görmek rızkının eksileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, şansının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun küçüldüğünü görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında boyu küçülmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir