AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kirlendiğini görmek

Kahve falında ellerinin kirlendiğini görmek

Kahve falında ellerinin kirlendiğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, herkesin desteğinin alınacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Kahve falında kirli el yıkamak hem yeni yerler göreceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kirli el görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Kahve falında kirli elleri yıkamak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında elinde kir görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kirli olduğunu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli eli yıkamak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini kirli görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında elinin kirlendiğini görmek kötü yönde hareket edeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir