AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kirlendiğini görmek

Kahve falında elinin kirlendiğini görmek

Kahve falında elinin kirlendiğini görmek sevinçli haberlere, huzurunun yerine geleceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet eder.

Kahve falında elinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerinin kirli olduğunu görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, gönül gözünün açılacağına inanılır.

Kahve falında ellerini kirli görmek yeni bir makama sahip olunacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin kirini temizlemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli eli yıkamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında kirli el yıkamak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında kirli elleri yıkamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin kirlendiğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir