AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli eli yıkamak

Kahve falında kirli eli yıkamak

Kahve falında kirli eli yıkamak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli eli yıkamak gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında kirli el yıkamak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli elleri yıkamak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli eli yıkamak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işarettir.

Kahve falında kirli bez yıkamak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kirli çorap yıkamak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, büyük işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir