AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kirli olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kirli olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kirli olduğunu görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Kahve falında kirli el yıkamak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kir görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Kahve falında kirli el görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında elinin kirini temizlemek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini kirli görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Kahve falında elleri kirli görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kirli elleri yıkamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalettir.

Kahve falında ellerinin kirli olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir