AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli el görmek

Kahve falında kirli el görmek

Kahve falında kirli el görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ele geçen kazancın artacağına, sevdiklerini de koruyacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli el gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Kahve falında elinin kirini temizlemek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli eli yıkamak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına tabir olunur.

Kahve falında ellerini kirli görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli el yıkamak satışların düşeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye işaret etmektedir.

Kahve falında elleri kirli görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ellerinin kirlendiğini görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında elinin kirlendiğini görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli el görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir