AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kir görmek

Kahve falında elinde kir görmek

Kahve falında elinde kir görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yeni iş kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında elinde kir gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Kahve falında ellerini kirli görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında elleri kirli görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında elinin kirini temizlemek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işarettir.

Kahve falında elinde kir görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kirli el görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli el yıkamak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Kahve falında kirli eli yıkamak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir