AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli el yıkamak

Kahve falında kirli el yıkamak

Kahve falında kirli el yıkamak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında kirli el yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Kahve falında kirli elleri yıkamak şaşkın olacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli el yıkamak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında kirli eli yıkamak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli halı yıkamak patlama noktasına geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerin yavaşlayacağına işarettir.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir