AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini kirli görmek

Kahve falında ellerini kirli görmek

Kahve falında ellerini kirli görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, çözüm yolları bulamayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini kirli gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında kirli el yıkamak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli eli yıkamak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri kirli görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Kahve falında kirli elleri yıkamak fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ellerini kirli görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin kirlendiğini görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına inanılır.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kirli el öpmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir