AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli elleri yıkamak

Kahve falında kirli elleri yıkamak

Kahve falında kirli elleri yıkamak sevdiklerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli elleri yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Kahve falında kirli elleri yıkamak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalettir.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak üzüntülerinden kurtulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kirli el yıkamak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli eli yıkamak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kirleri yıkamak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulur.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak ekonomik durumunun düzeleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında kirli çorap yıkamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir