AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek uykusuz geceler yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçelenmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında eli kelepçeli görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına yorulur.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir