AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kelepçeli görmek

Kahve falında eli kelepçeli görmek

Kahve falında eli kelepçeli görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında eli kelepçeli gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Kahve falında elleri kelepçelenmek iş hayatında saygı göreceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli kelepçeli görmek sevinçli haberlere, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, gelirin tükeneceğine delalettir.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir