AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kelepçelenmek

Kahve falında elleri kelepçelenmek

Kahve falında elleri kelepçelenmek gülüp eğleneceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler stres yaratabilirler.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kelepçe görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini kelepçeli görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir