AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, canının sağ olacağına, güzel günler yaşayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, dertlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek çok hayırlı insan olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, büyük paralara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir