AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçelenmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir