AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini kelepçeli görmek

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ellerini kelepçeli gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Kahve falında eli kelepçeli görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kelepçe görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir