AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinde kelepçe görmek

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, derde ve kedere düşeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinde kelepçe gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli kelepçeli görmek mal mülk sahibi olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini kelepçeli görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, toplumda yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir