AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi elini kelepçeli gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Kahve falında eli kelepçeli görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bundan hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini kelepçeli görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir