AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin karardığını görmek

Kahve falında elinin karardığını görmek

Kahve falında elinin karardığını görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin karardığını gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında ellerinin karardığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında elinin karardığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin karardığını görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri kararmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin karardığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün karardığını görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulur.

Kahve falında havanın karardığını görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kollarının karardığını görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir