AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında gündüz havanın karardığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek gönlünce bir hayat süreceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havanın karardığını görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında havanın kapalı olduğunu görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işarettir.

Kahve falında havanın bulutlu olduğunu görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında havan mermisi görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında havanın ısındığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir