AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini uzatmak

Kahve falında ellerini uzatmak

Kahve falında ellerini uzatmak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini uzatmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, parasının her zaman bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında birine elini uzatmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzanan el görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalet eder.

Kahve falında uzatılan eli tutmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında ellerini uzatmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında harama el uzatmak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında elini uzatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir